Logo

Tijdvoormantelzorgers.nl

Direct contact

Direct contact met tijdvoormantelzorgers T+31(0)6-24960549

Foto van Annemie Triepels

Even voorstellen

Mijn achtergrond ligt in de zorg waar ik tientallen jaren in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam ben geweest. De laatste 15 jaar had ik een management functie. Ik heb veel ervaring in het begeleiden en coachen van cliënten en professionals.

Toen mijn partner een herseninfarct kreeg kwam ik in aanraking met de andere kant van de zorg. Als fulltime werkende vrouw was het moeilijk om werk, wonen én zorg voor mijn man te combineren en daarbij ook nog ruimte voor mijzelf te vinden.

Het was een ingewikkelde zoektocht binnen alle mogelijkheden en wetten en regelingen die er zijn. Ik had graag hulp gehad in deze zoektocht. Dit heeft mij er toe gebracht mijn carrière een andere wending te geven en te kiezen voor meer tijd voor mijzelf en voor mijn man.

Ik heb de post HBO- opleiding tot mantelzorgmakelaar gevolgd en afgerond omdat ik graag voor anderen dat wil betekenen wat ik zelf in mijn zoektocht gemist heb: iemand die mij kan ondersteunen, coachen, begeleiden en ontzorgen door regeltaken over te nemen van werkende mantelzorgers.

Ik geloof in mensen en in vrijheid die je als mens hebt om je leven zelf in te richten. Jij hebt zelf de regie om keuzes te maken zodat er sprake is van de juiste balans.

Voor jou, als werkende mantelzorger, betekent dit: balans in je werk, de zorg voor je naaste én tijd over voor jezelf. Dit plaatje ziet er voor iedereen anders uit. Dus laten we vooral samen op zoek gaan naar de invulling hiervan voor jou. En hoe ik daarin iets kan betekenen.

Naam

Aangesloten bij

Tijdvoormantelzorgers is aangesloten bij de volgende erkende verenigingen


Tijdvoormantelzorgers is aangesloten bij registerlplein.nl

www.registerplein.nl


Tijdvoormantelzorgers is aangesloten bij mantelzorgmakelaarsnederland.nl

www.mantelzorgmakelaarsnederland.nl


Tijdvoormantelzorgers is aangesloten bij BMZM

www.bmzm.nl


Tijdvoormantelzorgers is aangesloten bij bcmb.nl

www.bcmb.nl


Tijdvoormantelzorgers is aangesloten bij Mantelzorg.nl

www.mantelzorg.nl


Tijdvoormantelzorgers is aangesloten bij Per Saldo

www.pgb.nl

Social media


Tijdvoormantelzorgers op LinkedIn Tijdvoormantelzorgers op Facebook Tijdvoormantelzorgers op Twitter